gS «V KAYSER ANTWOORD OVER i w WAART. I 8 15 22 Stokvisch met aardappelen. 2 9 16 23 Gort. 3 10 17 24 AVitte boonen. 4 11 18 25 Rundvleesch met aardappelen en peeren. 5 12 19 26 Graamye erwten. 6 13 20 27 Wortelen en aardappelen. 7 14 21 28 Blaauwe erwten met fpek. 29 Ingelegde fnyboonen met witte boonen. 3° Aardappelen. 3i Suurkool met aardappelen. APRIL. 1 8IS 22 Rundvleesch. met broodfop. 2 9 16 23 Wortelen en aardappelen. 3 10 17 24 Gort. 4 11 18 25 Suurkool en aardappelen met fpek. 5 12 19 26 Ingelegde fnyboonen met witte boonen. 6 13 20 27 Stokvisch met aardappelen. 7 14 21 28 Graauwc erwten. 29 Aardappelen. 30 Koek op de ketel. M A Y,

Tijdschriftenbank Zeeland

Archief | 1786 | | pagina 70