44 EONSE, ANTWOORD
en bereid met zout, kalk en ral
peter.
No. 3. Dezelfde Tarwe, gewasfchen als
No. 2., en bereid met kalk en
zout, en voorts bevochtigd met
fterke loog, naar het voorfchrift
yan den Burger Pleijte.
No. 4. Blanke Tarwe, van blaauwe Tarwe
gewonnen, gewasfchen, en bereid
met kalk, en voorts bevochtigd
met de loog van den Burger
Pleijte.
No. 5. Dezelfde Tarwe, gewasfchen als
No. 4., en bereid met kalk, zout,
falpeteren dg lo.og van den
Burger Pleijte.
No. 6. Dezelfde Tarwe, gewasfchen., en
bereid met kalk, zout en falpeter..
Deze Tarw wierd gezaaid op den 8fteu en
pden November 1797, het was dik mistig
weer cn Zuide wind, en het Land was zeer
nat.
Bij de inöogfling, in het jaar 1798, bij-
vond ik, dat de Proeve
No. i. zoo niet een derdeten minften
een vierde deel Brand -airen had
voortgebragt.
No. 2. en 3, daar en tegenhoewel de-
zelf-