G. ROBIJN Co, Middelburg
Avond- en Middagjaponnen
„PROTOS" APPARATEN
RINGERS
VAN RIJ N S
MMOSTERD
Electrische Apparaten Maatschappij
Klavervier I
Zéér aparte modellen Concurreerende prijzen
Hoofdkantoor: AMSTERDAM, Nieuwe Doelenstraat 6
uit de SIEMENS-SCHUCKERT fabrieken
Vraag demonstratie Stofzuigers, Zeilwrijvers,
Strijkijzers, Strijkmachines
Verkoop eventueel Huurkoop Billijke prijzen
LANGE LEVENSDUUR
WAS CH AUTO MAT EN
In I
De vulling van d<w. f
bonbon iszooqeheitn
zinnig als de hacblr
%-.die aan de bekende.
f plant wordb
toegeschreven, f
I is oen E>onbon
ONS ZEELAND
i
9
bandje van bruin en beige soepel leer,
dat op enkele plaatsen door het vilt
van den hoed is gevlochten.
Tegen vier uur in den middag ver
andert het aspect van den hoed al
thans van dien der zich kleedende
vrouw. Want bij den modernen win
termantel van fluweel en bont uitslui
tend bestemd voor namiddag gebruik, behoort een pas
sende hoed bedragen te worden. Wat minder simpel
dus dan de boven om
schreven petit cha-
peau". De tweede
teekening laat u dit
meer toepasselijk gen
re zien in een zijner
eenvoudigste vormen.
Het is van gedrapeerd fluweel in staalblauwe tint en
gegarneerd met een blauw gelakte ganzeveer.
LANGEDELFT H 14
berichten de ontvangst van chique Nouveauté's in
TELEFOON 49281
ONZE HOEDEN.
De „petit chapeau" het kleine hoedje geniet
nog altijd de genegenheid der Parisienne, speciaal als
model voor dagelijksch gebruik. Zoo'n dopje is door
gaans van vilt, heeft een geheel of gedeeltelijk neer
gebogen rand en maar weinig garneering. Een der
gelijk dopje
zien we
't gemaakt
van
met als
Ir neering daar-
yfl'v om heen een
BRUSSELSCH LOF. VOORGERECHT.
De groente goed schoon maken en met kokend water
opzetten en gaar koken. Vervolgens in vergiet uit laten
lekken en op groote platte
schaal rangschikken, ruimte
latend voor partjes hard ge
kookt ei, welke rondom langs
den rand van den schotel ge
legd worden. Bij het ronddie
nen presenteert men gesmol
ten boter, zout en geraspte
nootmuskaat (evenals men 't
doet bij asperges). De tafel-
genooten maken elk op hun
bord een papje, door het fijn
maken der eipartjes, ver
mengd met de boter, het zout
en nootmuskaat en nuttigen
hiermee het lof.
CHAMPIGNONS.
De champignons wor
den ontdaan van het
buitenste vliesje en
bestrooid met 'n wei
nig zout en peper.
Daarna worden ze in
een pan, waarin ruim
gesmolten boter, op
een matig vuur gezet
en gebraden tot ze
gaar zijn. Tegelijker
tijd worden in een an
dere platte pan dunne
sneedjes casino- of an
der wit brood licht
bruin gebraden in bo
ter. Tenslotte belegt
men de sneedjes brood
met de champignons,
waarna een en ander
warm wordt, geser
veerd.