G. ROBIJN Co, Middelburg Avond- en Middagjaponnen „PROTOS" APPARATEN RINGERS VAN RIJ N S MMOSTERD Electrische Apparaten Maatschappij Klavervier I Zéér aparte modellen Concurreerende prijzen Hoofdkantoor: AMSTERDAM, Nieuwe Doelenstraat 6 uit de SIEMENS-SCHUCKERT fabrieken Vraag demonstratie Stofzuigers, Zeilwrijvers, Strijkijzers, Strijkmachines Verkoop eventueel Huurkoop Billijke prijzen LANGE LEVENSDUUR WAS CH AUTO MAT EN In I De vulling van d<w. f bonbon iszooqeheitn zinnig als de hacblr %-.die aan de bekende. f plant wordb toegeschreven, f I is oen E>onbon ONS ZEELAND i 9 bandje van bruin en beige soepel leer, dat op enkele plaatsen door het vilt van den hoed is gevlochten. Tegen vier uur in den middag ver andert het aspect van den hoed al thans van dien der zich kleedende vrouw. Want bij den modernen win termantel van fluweel en bont uitslui tend bestemd voor namiddag gebruik, behoort een pas sende hoed bedragen te worden. Wat minder simpel dus dan de boven om schreven petit cha- peau". De tweede teekening laat u dit meer toepasselijk gen re zien in een zijner eenvoudigste vormen. Het is van gedrapeerd fluweel in staalblauwe tint en gegarneerd met een blauw gelakte ganzeveer. LANGEDELFT H 14 berichten de ontvangst van chique Nouveauté's in TELEFOON 49281 ONZE HOEDEN. De „petit chapeau" het kleine hoedje geniet nog altijd de genegenheid der Parisienne, speciaal als model voor dagelijksch gebruik. Zoo'n dopje is door gaans van vilt, heeft een geheel of gedeeltelijk neer gebogen rand en maar weinig garneering. Een der gelijk dopje zien we 't gemaakt van met als Ir neering daar- yfl'v om heen een BRUSSELSCH LOF. VOORGERECHT. De groente goed schoon maken en met kokend water opzetten en gaar koken. Vervolgens in vergiet uit laten lekken en op groote platte schaal rangschikken, ruimte latend voor partjes hard ge kookt ei, welke rondom langs den rand van den schotel ge legd worden. Bij het ronddie nen presenteert men gesmol ten boter, zout en geraspte nootmuskaat (evenals men 't doet bij asperges). De tafel- genooten maken elk op hun bord een papje, door het fijn maken der eipartjes, ver mengd met de boter, het zout en nootmuskaat en nuttigen hiermee het lof. CHAMPIGNONS. De champignons wor den ontdaan van het buitenste vliesje en bestrooid met 'n wei nig zout en peper. Daarna worden ze in een pan, waarin ruim gesmolten boter, op een matig vuur gezet en gebraden tot ze gaar zijn. Tegelijker tijd worden in een an dere platte pan dunne sneedjes casino- of an der wit brood licht bruin gebraden in bo ter. Tenslotte belegt men de sneedjes brood met de champignons, waarna een en ander warm wordt, geser veerd.

Tijdschriftenbank Zeeland

Ons Zeeland / Zeeuwsche editie | 1928 | | pagina 9