ZWANENBERG
mmm
Het beste van Hollands malschen grond!
maakt wat smaakt!
5B0ENTE. CONSERVEN
CONSERVEN
r0uAHOSCHE S
haricots CO*M
DOPERWTEN
"PlSHOUD J'A*
\ARi>eetE
WHOÖoiSo G
Groenten en jams van Zwanenberg kenmerken zich door opvallende
frischhcid en vcrschhcid. De (X)gst van Ncerlands weligste moestuinen
en zondoorstoofde b(X)mgaarden wordt geconserveerd op een manier,
waarvan alleen Zwanenberg het geheim bezit. Aroma en voedzame
sappen, kleur en smaakzij worden ten volle bewaard. Daarom
is het zulk een verstandige gewoonte, bij den inktx>p van conserven
met nadruk den naam Zwanenberg te noemen!
Doperwten, spercieboontn, snij-
booneit, spinazie, tninboontjes,
andjvte, wortelen.
Gesteriliseerde augurken, kersen, Aardheieujam. abrikozenjam,
aardbeien, pruimen, apjtelmoes, kersenjam. bessenjam, fram
peren bozenjam, frambozen-bessenjam.