ZWANENBERG mmm Het beste van Hollands malschen grond! maakt wat smaakt! 5B0ENTE. CONSERVEN CONSERVEN r0uAHOSCHE S haricots CO*M DOPERWTEN "PlSHOUD J'A* \ARi>eetE WHOÖoiSo G Groenten en jams van Zwanenberg kenmerken zich door opvallende frischhcid en vcrschhcid. De (X)gst van Ncerlands weligste moestuinen en zondoorstoofde b(X)mgaarden wordt geconserveerd op een manier, waarvan alleen Zwanenberg het geheim bezit. Aroma en voedzame sappen, kleur en smaakzij worden ten volle bewaard. Daarom is het zulk een verstandige gewoonte, bij den inktx>p van conserven met nadruk den naam Zwanenberg te noemen! Doperwten, spercieboontn, snij- booneit, spinazie, tninboontjes, andjvte, wortelen. Gesteriliseerde augurken, kersen, Aardheieujam. abrikozenjam, aardbeien, pruimen, apjtelmoes, kersenjam. bessenjam, fram peren bozenjam, frambozen-bessenjam.

Tijdschriftenbank Zeeland

Ons Zeeland / Zeeuwsche editie | 1939 | | pagina 33