m maakt wat smaakt! Het beste van Hollands malschen grond! ^PPELM HUISHOUD 6RL-6 Groenten en jams van Zwanenberg kenmerken zich door opvallende frischheid en verschheid. De oogst van Neerlands weligste moestuinen en zondoorstoofde boomgaarden wordt geconserveerd op een manier, waarvan alleen Zwanenberg het geheim bezit. Aroma en voedzame sappen, kleur en smaakzij worden ten volle bewaard. Daarom is het zulk een verstandige gewoonte, bij den inkoop van conserven met nadruk den naam Zwanenberg te noemen! Doperwten, spercieboonen, snij- booncn, spinazie, tuinboontjes, andyvie, wortelen. Gesteriliseerde augurken, kersen, Aardbeienjant, abrikozenjam, aardbeien, pruimen, appelmoes, kersenjam. bessenjam, fram- peren I bozenjam, frambozen-bessenjam.

Tijdschriftenbank Zeeland

Ons Zeeland / Zeeuwsche editie | 1940 | | pagina 8