poef met Odof dagefjfs twee freer, dan geefi Uw gezondfreid geen zorgen meer J MANTELS CINZANO S# ^*4 voor aen zomer CORRESPONDENTIE DAT SMAAKT NAAR MEER! 31 114. Mantel van effen stc' zonder kraag en revers, aangezette scnoot, het ge heet gegarneerd met smalle tres. Ben. stof: 3m van 1 40 cm breed. 1 1 5. Gekleede mantel van effen stof, sjaalkraag, sluit met knoopen en knoops gaten, de kraag is gedeelte lijk met tres gegarneerd. Ben. stof: 2.75 m van 1 40 cm breed. 1 1 6. Mantel van effen stof, schouderstuk, ruim bustepand, aangeknipte ceintuur, voorpand met plooien. Ben. stof: 3 m van 140 cm breed. 117. Swagger met schouder- en rugstuk, wordt open gedragen, groote opgestikte zakken. Ben. stof: 2.50 m van 140 cm breed. 1 1 8. Gekleede mantel van dunne stof, zonder kraag en revers, bustepand met ruimte, rug met ruimte, sluiting met ceintuur. Ben. stof3 m van 1 40 cm breed. VERKRIJGBAAR IN DE MATEN 40-42-44-46. lederen morgen een paar druppels Odol in het glas water goed gorgelen en spoelen dat verwijdert niet alleen dien duffen, onfrisschen smaak in den mond, maar de lang nawerkende invloed van Odol schenkt energie en veerkracht gedurende vele uren. Bovendien is Odol door zijn sterk desinfecteerende werking een voorbehoedmiddel tegen schadelijke bacteriën in de mondholte de broedplaats van vele ziekten. Gorgel daarom ook steeds 's avonds met Odol. flacon 1.25 V, flacon f 1.95 N. V. ODOL COMPANY AMSTERDAM Aran alle lu deze rubriek afgebeelde genummerde eostuums, die ontleend zijn aan het mode-album ..Zomerpracht", zijn patrouen verkrijgbaar tegen den prijs van 52' <;rs. voor complets, 37 ets. voor mantels en japonnen en 21 ets. voor rokken, blouses, kleine avondjasjes en kinderkleeding. Bij bestelling vooral opgeven 't gewonsehte ipanrimmmer. Bestellingen kunnen geschieden bij nw agent of bezorger; door girostorting op No. 293631 door toezending van hot bedrag per postwissel of in postzegels aan het PATIION17X K A N TOOR „PAXORA". XASSAUPLKIN 1. HAAKLKM. waarbij 5 ets. extra voor toezending per post verschuldigd is. Men kan echter de patronen ook afhalen aan het bureau van dit blad. Mej. v. <1. If te Haarlem. Wij raden u aan, de vruehtenvlekken in liet zijden japonnetje voorzichtig af te doppen niet. wat alcohol. Gaat u vooral voorzichtig te werk, want er blijven o zoo gemak kelijk kringen achter en dan zou de lieele jurk moeten worden gewasschen Uw tweede vraag kunnen wij niet beantwoorden. Wendt u zicli hiervoor tot een deskundige. Mei. A. v. 11'. te IJmuulen. Als u een pudding als dessert wilt geven en u wilt uw rantsoenen eens niet aanspre ken, waarom maakt u dan niet. gebruik van de gelatinepiiddingen. die in den handel zijn! Ze kunnen bovendien met water worden bereid. Het recept vindt u o]) de verpakking vermeld. Mevr. F', r. <1. G. te Jtotterdam. Kerrie rijst maakt u op de volgende wijze: V-> pond rijst. '.4 liter bouillon. 50 gram vet of boter. 1 ui. l/t lepel kerrie, zout. een restje jus, desverkiezende 250 gram restjes vleeseh. paneermeel. Kook de rijst in den bouillon gaar. Smelt ver volgens de boter, voeg den ui en de kerrie er bij en laat liet mengsel zacht jes ongeveer 10 minuten fruiten. Giet bet restje jus er aan toe en desverkie zende bet restje vleeseh, dat in stukjes is gesneden. Roer er daarna de rijst door eii maak de massa op smaak met wat zout. Dien de rijst in een dekschaal op of doe de massa in een beboterd vuurvast schoteltje, strooi een laagje paneermeel over de massa, leg er bier en daar een kluitje boter op en laat bet schoteltje in den oven lichtbruin worden. Meer. C. te Utrecht. Wij raden u aan den zwarten rand van de gang met zwarte was in te wrijven. U laat de was een tijdje intrekken en wrijft den steen daarna goed uit. Het is zeer goed mogelijk, dat de rand na de. eerste be werking nog grauw is. maar na eenige malen inwrijven krijgt de rand een diepzwarte tint. mag beroemd zijn om zijn schilder achtige Folklore, Turijn is beroemd om zijn prachtige omgeving en fraaie kunst. Maar als men van Turijn spreekt, denkt men onmiddellijk aan de beroemde CIS- Z/fJVO-Vermouth-Torino. Het puikje van den Italiaanschen wijn, bereid volgens het aloude CISZASO-recept. U proeft de zon van het Zuiden, de weelde van de Turjjn- sche wijngaarden telkens wanneer U een glas CMSZASO aan Uw lippen brengt. Maak er een gewoonte van, een glas CISZASO voor tafel te drinken. Maar let er op, dat U de echte CISZASO-Vermouth- Torino krijgt. Alles wat Vermouth heet is nog geen CISZASO. eisch daarom de echte Roode en witte Vermouth, prgs ft. 1.7s p. Literflescb. VERMOUTH T

Tijdschriftenbank Zeeland

Ons Zeeland / Zeeuwsche editie | 1941 | | pagina 31