in de plaats van w HET MAAKT UW GERECHTEN, LUCHTIG EN SMAKELIJK STAAT IN UW KOOKBOEKt iunt NEEM DAN CALVe-W/Ti Hoe maakt U Eiwitschuim V 0 Al langen tijd werd er gezocht naar een schuimvormend product, dat de plaats van kip*eiwit zou kunnen innemen. Dit is nu gevonden: Calvé*Wit, het nieuwe schuimvormende product, op* gebouwd met melkeiwitten,kuntu op* kloppen tot prachtig, stevig schuim. Het maakt uw koude en warme scho* teltjes, puddingen, vlaatjes en wat niet al, heerlijk luchtig en bijzonder smakelijk. Ook vervangt het op uitmuntende wijze de slagroom in de koffie. Ziehier een product, dat het gebruik van eieren in de keuken onnoodig maakt en bovendien heel voordeelig is, want de inhoud van een doosje komt overeen met ongeveer 20 kip* eiwitten. Koop vandaag nog Calvé*Wit en klop volop luchtig, smakelijk schuim! In ieder doosje tal van recepten. Neem een diepe, ronde, schoone kom en een eiwitklopper. Gebruik in plaats van één kip-eiwit één dessertlepel Calvé-Wit (met een mes glad afgestre ken) op ruim twee dessertlepels water. Laat dit mengsel 10 min. staan en klop het daarna tot een stevig, vlokkig schuim. Calvé-Wit moet U iets langer kloppen dan kip-eiwit. GEBRUIKSAANWIJZING EN U BENT ZEKER VAN 'N FRAAI RESULTAAT

Tijdschriftenbank Zeeland

Ons Zeeland / Zeeuwsche editie | 1941 | | pagina 28