er dubbel zoveel medewerkers, maar het is er net zo gestructureerd als in een mierennest: hier worden de frietjes gebakken, daar liggen de hamburgers veertig seconden op de grill, in het midden worden alle an dere hapjes bereid en voorin worden drankjes en desserts aan de lopende band klaargemaakt. De voorraadka mer oogt niet heel vol, maar dat komt omdat er elke dag nieuwe voorraad wordt geleverd. Het meest opval lende voorwerp in het magazijn is het grote vat in het midden. "Dat is de cola", verduidelijkt Yvette. "Dat wordt zoveel gedronken dat het in een kist wordt geleverd. Het enige wat we ermee doen, is koolzuur toevoegen. Dan kunnen vele gasten ervan genie ten." Mac voor dieren "In de 'bin' houden we het eten warm. Als het er na tien minuten nog ligt, halen we het weg en ma ken we er diervoeder van. Het vlees blijft gedurende die periode zeker warm. Mensen denken vaak dat het al koud aanvoelt, maar de broodjes zelf moeten niet heet zijn. Deze ver warmen we slechts een klein beetje zodat de saus er niet intrekt", legt Yvette uit. "Dus als mijn eten koud is, mag ik het dan teruggeven?", vraagt Wim. "Natuurlijk, wij willen zeker geen koud eten serveren. Kom ermee terug, dan krijg je van ons een nieuwe!" Links: De kipstukken voor de McWrap gaan in de bin. Linksonder: Hamburger- en friet bestellingen staan op verschillende schermen. Rechtsonder: Manager Yvette geeft lezer Wim letterlijk een kijkje in de keuken.

Tijdschriftenbank Zeeland

Scheldestromen/de Waterwerker | 2012 | | pagina 18