er dubbel zoveel medewerkers, maar
het is er net zo gestructureerd als
in een mierennest: hier worden de
frietjes gebakken, daar liggen de
hamburgers veertig seconden op de
grill, in het midden worden alle an
dere hapjes bereid en voorin worden
drankjes en desserts aan de lopende
band klaargemaakt. De voorraadka
mer oogt niet heel vol, maar dat komt
omdat er elke dag nieuwe voorraad
wordt geleverd. Het meest opval
lende voorwerp in het magazijn is het
grote vat in het midden. "Dat is de
cola", verduidelijkt Yvette. "Dat wordt
zoveel gedronken dat het in een kist
wordt geleverd. Het enige wat we
ermee doen, is koolzuur toevoegen.
Dan kunnen vele gasten ervan genie
ten."
Mac voor dieren
"In de 'bin' houden we het eten
warm. Als het er na tien minuten
nog ligt, halen we het weg en ma
ken we er diervoeder van. Het vlees
blijft gedurende die periode zeker
warm. Mensen denken vaak dat het
al koud aanvoelt, maar de broodjes
zelf moeten niet heet zijn. Deze ver
warmen we slechts een klein beetje
zodat de saus er niet intrekt", legt
Yvette uit. "Dus als mijn eten koud
is, mag ik het dan teruggeven?",
vraagt Wim. "Natuurlijk, wij willen
zeker geen koud eten serveren. Kom
ermee terug, dan krijg je van ons een
nieuwe!"
Links: De kipstukken voor de McWrap
gaan in de bin.
Linksonder: Hamburger- en friet
bestellingen staan op verschillende
schermen.
Rechtsonder: Manager Yvette geeft
lezer Wim letterlijk een kijkje in de
keuken.