Hier liggen alle spi'/zen beneden de
10,De heer Gulik levert u een uitge
breid assortiment. Zowel de kip met frites
als de biefstuk of cnquetten zijn veel ge
vraagde maaltijden.
Ook in Kamperland, bij het begin van de
Veerse dam, in het bungalowpark ,,De Ban-
jaard" ligt het reeds vele jaren bestaande
en bij zeer velen bekende Hotel-café-restau
rant Kamperduin"
De familie De Regt heeft in de loop van
de jaren getoond „het in de vingers te heb
ben".
!n dit etablissement, waar vele mogelijk
heden zijn; waar u met een groep een uit
stekend diner kunt bestellen, is het goed
toeven. De spijskaart biedt een -keur van
gerechten. Maar ook met de wijn kunt u
er vele kanten op. De visschotels van „Kam
perduin" zijn uitstekend. Velen weten dit te
waarderen. Om deze reden stelde de heer
De Regt een goed en betaalbaar vlees-me
nuutje samen. Probeer het eens; u zult het
waarderen:
Tomatensoep;
Schnitsel a la maison
(een mooie schnitsel in een pikante saus.
geserveerd met gebakken, gekookte aard
appelen of frites met daarbij een keus uit
verschillennde soorten groenten;
IJs of koffie toe.
Een glas wijn, wit, rood of rosé wordt er
bij geschonken.
De prijs voor dit etentje is 10,all in.
Veere.
„De Campveerse Toren." in Veere is van
ouds de herberg waar u met goede spijzen
en dranken gelaafd wordt. De spijskaart
vermeldt een keur van goede schotels.
U kunt er a la carte een menu samen
stellen al naar uw smaak en beurs u in
geven.
„In den Meermin" ligt bij de bekende
jachtwerf en haven van de heer Keur aan
de buitenhaven van het kanaal door Walche
ren.
Hier vindt u het hierna vermelde etentje:
Meloencocqtail of Grapefruit cocqtaii;
Halve gebraden kip of een cotelette Suisse;
garnering met salade en pom-mes frites;
Tot slot een coupe dame blanche, een heer
lijke vanille-ijs met chocoladesaus en slag
room.
De prijs is 9,50 all in.
„Het Wapen van Veere" aan de grote markt
gelogen, heeft ook zijn spijskaart en ver
schillende soorten snacks.
Hier is het Veersemeer-menu voor deze
z-o-mer als volgt:
Een kopje champignonsoep;
Ossetong in een rode wijnsaus met daar
bij doperwtjes en puree;
Tot slot ijs met vruchten of met slagroom.
Dit kost u 9,75 all in.
„De Ouwe Werf", heeft zich in de betrek
kelijk korte tijd van zijn bestaan al een
zeer goede naam verworven. De spijskaart
geeft een keur van goede gerechten. Een
van de uitstekende zaken was de gerookte
tong met mierikswortelsaus.
Thans brengt de heer Huybregt ter ge
legenheid van de 10 jaren Veerse meer
de sensatie van dit seizoen. U kunt bij hem
vis eten zoveel u lust en dat voor een prijs
van 9,50.
Let wel: u begint met garnalen op toast;
Na deze entree gaat u er voor zitten:
u wordt opgediend de schar a meunière;
deze echte Zeeuwse heerlijke platvis eet u
voor uw genoegen en tot hun genoegen.
De vis wordt geserveerd met gebakken
aardappelen of frites en sla en doperwten.
Tot slot een coupe d' Hazel-ines (vanille-ijs,
hazelnootsaus, n-ogat en slag-room.
Deze sensatie van het Veerse meer kost u
9,50 all in en wordt u geserveerd in
,,D' Ouwe Werf" iedere dag van 11,30 uur
tot 16.00 uur.
Dit menu vindt u alleen in dit jaar van
het 10-jarig bestaan.
Mogen we van onze lezers eens horen
hoe zij dit alles gevonden hebben? We zullen
zeer verheugd zijn met uw reaktie.
26