Officiële opening door Diana Pekaar. nemers gaf tenslotte een definitieve ge stalte aan deze promotie/presentatiedag. Enkele feiten. Een tent van 200 vierkant meter was nodig om deelnemers, die actief bezig zouden zijn met vis bakken e.d. onder te brengen. De Nederlandse Vereniging van Chefkoks werd ingeschakeld, even als de afdeling Horeca-opleiding van de Streekschool Middelburg (K.M.B.O.). Een video presentatie over schelpdieren wordt verzorgd door het productschap. De Provinciale VVV stelt een foto-ex positie over Zeeland beschikbaar, terwijl een firma uit Zoutelande het Zeeuwse presenteert in de vorm van allerlei kle derdrachten en oude gebruiksvoorwer pen. Informatief en actief. Al snel wordt duidelijk, dat het hele evenement uit twee gedeelten dient te bestaan: een informatief gedeelte met video, folders, voorlichting enz., terwijl tevens een actief gedeelte opgezet moet worden. Het gehele gelijkvloerse oppervlak van hotel Piccard is voor deze dag beschik baar, zodat in de kleine zaal het infor matieve wordt ondergebracht, in de gro te zaal het culinaire en in de tent op het parkeerterrein kunnen de actieve deelnemers hun stand opzetten. De opzet is een zo groot mogelijk pu bliek te bereiken dat geïnteresseerd is in hetgeen wordt geboden. Voor 's a- vonds wordt er vanaf 20.00 uur een Zeeuwse avond georganiseerd, zodat ook het grote publiek kennis kan maken met hetgeen op dit gebied aan de markt is. Mevrouw Boertien, echtgenote van de Commissaris van de Koningin in onze provincie wordt bereid gevonden de eer ste plaat van de vierde editie van de Zeeland-Plat-serie in ontvangst te ne men. Enkele artiesten die aan deze LP hebben meegewerkt, zullen een optre den verzorgen. Donderdag 22 september. Mocht men niet weten waar hotel Pic card in Vlissingen zich bevindt, dan ze- Showschaal met vis. 27

Tijdschriftenbank Zeeland

Zeeland Magazine / Veerse Meer Gids | 1983 | | pagina 27