f I a. s- r &-§- 5 er- «3 o a.v <3 53 S" 3 2 t-' 2 <o 5 5 *-§ b 3 S- p- 2 i§' 'Ac ?5- fa P 5> fa Ph O P cc O- fa p ,p- re 2 3 to 0^ fa fa M ■>j O P- SJ* fa P P 05 s e" "o s? 05 fa re r5 §"2. O 3 cc R cc ~-< - P fa «3 *2. <>*- o- O P" fa P" c P r3 P a «f re" •o a £5 re fa fa 05 05 fa P P Q fa o 05 CC Ooed voor 5 nm^Vatat; f .leg 1 kopje havermout eulker 2 gekookte rdospelen 1 flesje eranndel-essanoe 1 pnnr druppels oitroen-ess. dit goed door el'. r knedendon rolletjes anken vun ongeveer 10 ara. lang en oven door wat meel rollen. Vervolrens een dik beslag maken van: 2 kopjes bloem; 1 kon Je water; 1 theelepel bakpoeder; 1 snufje zont hit beslag moet goed stijf zijn. ue rolletjes door dit bealng halen zodat ze helemr-l bedekt zijn met het beslag. Ken «tukje boter in de koekepan «oei ten en de staaf Jee er ln leggen. 10 min. met de deksel op de pon zachtjes laten bakkt *6 weor 10 min. Z"ohtjos laten bukken. asdraalon en fTHUTTBMJ "OS lUlkdjt Btff EftSTJi A '.9, JOIilUl-iK

Tijdschriftenbank Zeeland

De Spuije | 2015 | | pagina 53